,

Blog de smart dating

Trenduri

Care sunt cele mai populare dating apps din România în 2023

Fie că ești în căutarea sufletului pereche, a unui prieten bun sau vrei doar să cunoști pe cineva nou, aplicațiile destinate datingului au devenit tot mai populare în ultimii ani. Pandemia, munca de acasă, lipsa activităților sociale - toate au contribuit la “auto-izolarea” noastră și îndreptarea atenției către dating apps.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai populare astfel de aplicații în România? Iată un scurt clasament:

#1 Tinder

Este foarte puțin probabil să nu fi auzit de aplicația Tinder până acum, însă dacă nu ai folosit-o deja, ai putea începe acum. Majoritatea personelor care folosesc această aplicație, în România, au între 18 și 35 de ani, și locuiesc, în principal, în zonele urbane.

Mai mult de 10 milioane de oameni folosesc Tinder, la nivel mondial, iar în Romania se află pe primul loc în preferințele utilizatorilor.

În cazul în care esti prima dată când folosești aplicația și ai nevoie de câteva sfaturi, cercetările au arătat că majoritatea românilor sunt activi pe Tinder la începutul săptămânii, între orele 7pm și 9pm. De asemenea, muzica aleasă pentru profilul personal are un mare impact asupra match-urilor. Așadar, încearcă să faci alegerile potrivite și care te reprezintă cel mai bine!

Aplicația este gratuită, mai puțin versiunea premium. Citește mai mult despre aplicațiile gratuite de dating chiar acum.

#2 Bumble

Spre deosebire de Tinder, Bumble este supranumită și aplicația destinată femeilor. De ce? Pentru că funcționează pe baza unui concept special, care face din Bumble tipul de aplicație perfectă și pentru femei.

Pentru a purta o conversație pe Bumble, femeia trebuie să trimită primul mesaj. Astfel, se depășesc stereotipurile de gen și ideile preconcepute conform cărora femeile trebuie să aștepte și să nu facă primul pas, niciodată.

Bumble este aplicația care împinge către schimbare, făcând din ideea clasică a dating app-ului, ceva diferit și atractiv.

De asemenea, pentru a te asigura că te afli în zona potrivită a relațiilor, Bumble se structurează pe trei mari categorii - date, bizz sau bff. În mod evident, Bumble date este pentru persoanele care își doresc o relație amoroasă, Bumble bizz pentru conexiuni profesionale și Bumble bff pentru formarea unor prietenii.

Indiferent de ce cauți pe Bumble, poți întâlni oricând oamenii potriviți. Te întrebi cum poți incepe o conversație pe Bumble, sau oricare alt dating app? Citește aici câteva sfaturi.

#3 Entrigd

Aplicația de dating Entrigd este pe piață de mai bine de cinci ani, timp în care numeroase persone, din cele mai mari orașe ale României, și-au găsit jumătatea.

Persoanele care folosesc Entrigd sunt atent selecționate, pentru a putea găsi întotdeauna oameni compatibili - așadar, nu vei găsi niciodată profile false sau spam.

Persoanele acceptate pe platforma Entrigd sunt reale, autentice și au depus un minim efort de creare a profilului. Pe scurt, siguranța utilizatorilor este un factor principal și mai mult, grija pentru comunitate se observă încă din primul moment în care descarci aplicația.

Aplicația este gratuită, iar conversația ta poate începe oricând, deci poți spune adio match-urilor sau swipe-ului interminabil.

Descarcă acum aplicația Entrigd aici.

#4 Facebook Dating

Facebook Dating este un feature adăugat în cadrul platformei de socializare Meta și are drept scop, în mod evident, determinarea utilizatorilor să comunice, să se întâlnească și de ce nu, să formeze realții de lungă durată.

Opțiunea de Dating poate fi activată în cadrul platformei Facebook și nu vei avea nevoie să descarci nimic în plus.

Ești gata să cunoști pe cineva extraordinar? Alege aplicația favorită chiar acum.