,

Blog de smart dating

Sfaturi

5 idei de cadouri pentru Crăciun de la mici afaceri românești

Fie că relația voastră este încă la început și abia v-ați cunoscut pe Entrigd sau sunteți un cuplu de mai mulți ani, este un gest atent să oferi un cadou de Crăciun.

Recomandarea noastră este să alegi ceva simbolic dar calitativ, pentru că, știm cu toții: gestul contează :)

Afacerile mici merită toată suținerea noastră, mai ales pentru răbdarea și atenția acordată fiecărui detaliu. Iată așadar câteva idei preluate de la cele mai faine branduri românești:

Decorațiuni pentru brad de la Mândruța

#1 Un colier sau niște decorațiuni pentru brad de la Mândruța

Mândruța este reprezentarea femeii actuale, în ADN-ul căreia tradiția și modernul se contopesc - după cum singure afirmă cele două bucovinence care au creat un brand dintr-un simplu hobby.

Aici poți găsi cele mai drăguțe accesorii, făcute din lut polimeric, pictat și modelat de mână. De la cercei sub formă de zmeură, decorațiuni pentru brad sub formă de turtă dulce sau broșe sub formă de măști tradiționale din Bucovina - Mândruța îți oferă opțiuni perfecte atât pentru el, cât și pentru ea.

Un sfat pentru a pune mâna pe cele mai noi produse: urmărește pagina Mândruța pe Instagram și fii atent la shop updates. Doar atunci stocul fetelor va fi reînnoit și vei avea șansa să comanzi noile produse de sărbători.

Colecția de Crăciun va fi disponibilă pe 25 noiembrie 2022, deci încă mai ai timp să te decizi!

Cănile unice de la POEMI

#2 O cană specială de la POEMI

POEMI este un brand transilvănean, concentrat pe ceramică și produse atente făcute special pentru minimaliști. Produsele lor sunt unice, modelate de mână și colorate atent în nuanțe tomnatice, perfecte pentru perioada sărbătorilor.

Cine nu iubește o cană handmane? Suntem siguri că oricine ar aprecia gestul, mai ales când vine din partea unui om drag și mai ales, atunci când are o istorie atât de frumoasă precum produsele celor de la POEMI.

Miros de Crăciun de la Liniște Candles

#3 Un strop de Liniște cu cele mai râvnite lumânări

Liniște Candles este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, care produc lumânări parfumate din ceară pură de soia. Diversele arome, forme, culori și mesaje fac din acest brand o plăcere.

Credem că nimeni nu poate da greș cu o lumânare parfumată, darămite una de la acest brand minunat. Dacă și tu ești fan al mirosului plăcut și totodată nostalgic, sau știi pe cineva care este, suntem convinși că lumânările de la Liniște vor fi cadoul perfect.

Ilustrațiile speciale ale Cristinei

#4 Artă de la Cristina Frei

Dacă încă nu ai auzit de Cristina Frei, ei bine, nu-i târziu!

Este un artist stabilit în Transilvania, care pentru o perioadă a pictat și creat ilustrații în Cluj Napoca, iar acum s-a întors la rădăcini, în orașul natal, alături de familie, și continuă să ofere iubitorilor de artă ce știe mai bine: ilustrații speciale, calde și cu un mesaj puternic.

Slow down, Freedom sau I am growing sunt doar câteva dintre ideile promovate și susținute de Cristina, dar, pe lângă superbele ilustrații care ar arăta bine pe peretele din camera voastră, anul acesta a introdus un nou concept: coliere la fel de speciale și soft.

Muzică și voie bună cu MeloMelanj

#5 Muzică bună de la MeloMelanj

Poate că persoana dragă este pasionată de muzică pe vinil! Dacă îți sună cunoscut și ai vrea să găsești cadoul potrivit, cei de la MeloMelanj sunt soluția perfectă!

Poți comanda online, sau poți să îi vizitezi dacă te afli în Cluj. Suntem conviși că vei găsi aici muzică bună și pentru toate gusturile. De ce îi menționăm? Cei de la MeloMelanj sunt aici să reînvie perioada copilăriei cu discuri de vinil, casete vechi și muzică cu amintiri - iar noi îi susținem pentru asta!

Sperăm că ți-ai găsit inspirația printre rândurile noastre, și ai decis ce cadou vrei să îi faci de Crăciun. Suntem tare curioși să aflăm! Vino pe Instagram și spune-ne ce ai ales din lista noastră.

Despre Entrigd
Aplicația de dating Entrigd este pe piață de peste cinci ani, timp în care s-au înregistrat mai bine de 20.000 descărcări și peste 30.000 de mesaje trimise de useri din toată România. Persoanele acceptate pe platforma Entrigd sunt autentice și au depus un minim efort pentru creare a profilului. Pe scurt, siguranța utilizatorilor este un factor principal și mai mult, grija pentru comunitate se observă încă din primul moment în care descarci aplicația.
Descarcă gratuit aplicația Entrigd aici.