,

Blog de smart dating

Trenduri

Aplicații de dating complet gratuite

Ești în căutarea unei persoane cu care ai putea forma un cuplu frumos sau poate nu gândești atât de departe, dar ți-ar plăcea să ai câteva conversații interesante? Din fericire știm și noi prin ce momente treci, mai ales dacă nu ai idee unde ai putea să o găsești. Am creat aici lista aplicațiilor sigure și complet gratuite, cu ajutorul cărora te poți conecta cu oameni pe filmul tău.

Care sunt preferințele noastre?

#1 Entrigd

Dacă încă nu ai auzit de Entrigd, află că este o aplicație creată de români, pentru publicul larg din țară. Aplicația de dating este disponibilă în cele mai mari orașe ale României și, desigur, este complet gratuită pentru orice utilizator.

De ce ar trebui să încerci Entrigd? În primul rând, accesul pe platformă este diferit față de alte aplicații. Utilizatorii sunt verificați - în sensul că nu sunt acceptate poze sau informații care par false.

Persoanele acceptate de Entrigd sunt reale, autentice și au depus un minim efort de creare a profilului. Pe scurt, siguranța utilizatorilor este un factor principal și mai mult, grija pentru comunitate se observă încă din primul moment în care descarci aplicația.

Dacă ești interesat să încerci ceva diferit, descarcă gratuit aplicația Entrigd aici.

Ce spun utilizatorii Entrigd?

Este un fel de curated Tinder adică funcționează cam la fel doar că găsești oameni mai interesanți, fiindcă nu este acceptat oricine.

Irina, 29

Recomand conceptul pt cei care NU caută superficialitate. Nu m-a deranjat absolut deloc timpul de așteptare până la aprobare, atât timp cât îmi asigură calitate.

Anca, 33

#2 OkCupid

OkCupid este locul în care poți întâlni pe cineva fix pe placul tău, datorită algoritmului aplicației. Ce înseamnă asta mai exact? În momentul în care te vei loga pe platformă, ți se vor cere câteva detalii personale de tipul hobby-uri sau ce fel de relație te interesează. Scopul e simplu - vei fi trimis doar către persoanele care au un răspuns similar cu al tău.

Aplicația OkCupid este gratuită și disponibilă oriunde în România, deci de ce nu o descarci chiar acum? Descarcă gratuit aplicația OkCupid aici.

#3 Hinge

Un alt exemplu similar cu cele doua aplicații de dating enumerate mai sus este Hinge, o platformă interesantă cu ajutorul cătreia poți întâlni oameni la fel de faini ca și tine.

Cu ajutorul algoritmului specific, Hinge selectează prieteni sau cunoștințe, prin intermediul altor platforme de socializare, precum Facebook. Pe scurt, experiența este autentică și ești trimis doar către cei cu care te potrivești.

Aplicația gratuită poate fi descarcată aici.

Așadar, exemplele noastre sunt doar câteva opțiuni pe care le poți lua în considerare în momentul în care vrei sa te îndrepți sau întorci către dating apps. Însă motivul pentru care le-am ales este mai profund decât cel material. Cele trei platforme te pot ajuta să întâlnești pe cineva pe placul tău, nu doar datorită faptului că sunt gratuite, ci și datorită valorilor pe care le promovează - siguranță, informare și oameni la fel de faini ca și tine.

În cazul celor trei platforme vei primi sugestii potrivite pentru tine, iar faptul că sunt gratuite ar trebui să te determine să le descarci, pe toate trei, chiar acum 😁

Ești gata să cunoști pe cineva extraordinar? Alege aplicația favorită sau descarcă-le pe toate trei chiar acum🤷🏾