,

Blog de smart dating

Trenduri

Facebook dating - Yay or Nay?

Încă din anul 2019 aplicația Facebook și-a extins orizontul și către alt tip de serviciu față de cele cu care ne-a obișnuit, și anume către dating.

Facebook Dating este ultimul feature adăugat în cadrul platformei de socializare și are drept scop, în mod evident, determinarea utilizatorilor să comunice, să se întâlnească și de ce nu, să formeze realții de lungă durată. Ce părere avem noi despre această opțiune? Îți vom spune totul în continuarea articolului.

În primul rând, opțiunea de Dating poate fi activată în cadrul platformei Facebook și nu vei avea nevoie să descarci nimic în plus - un lucru bun sau mai puțin bun? Gândește-te în felul următor: primești un mesaj, însă nu și o notificare sau o alertă că mesajul este acolo, deci trebuie să accesezi frenetic opțiunea de Dating pentru a verifica constant dacă ți-a răspuns sau nu. Cu toate acestea, un lucru pozitiv îl reprezintă faptul că aplicația principală nu va lega informațiile cu opțiunea de Dating iar prietenii tăi sau oricine altcineva, care nu utilizează opțiunea de Facebook Dating, nu vor avea acces la profilul tau ‘romantic’.

Cum activezi Facebook Dating?

Pașii sunt destul de simpli. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația principală, Facebook, și să apeși opțiunea Menu. Mai apoi, apasă Dating urmat de Get Started - iar de aici, aplicația este atât de intuitivă încât nu ai cum să dai greș. Nu îți face griji, nicio persoana care nu utilizează Facebook Dating nu va avea acces la informațiile sau imaginile tale din zona Dating - iar mai mult, tu vei primi acces doar la userii interesați de același lucru ca și tine.

Ce e interesant la Facebook Dating?

În urma cercetării pe care am facut-o, cel mai interesant lucru la Facebook Dating este opțiunea de Secret Crush. Ce înseamnă mai exact?

Ai posibilitatea de a crea o listă secretă de persoane pe care tu ai un așa numit - crush :) Se presupune că aceste persoane se află în lista ta de prieteni și doar în cazul în care crush-ul tău creează aceeași listă și te adaugă pe tine, vei primi notificarea unui match. Doar în acel moment veți afla, amândoi, cât sunteți de importanți unul pentru celălalt. Destul de cool, nu?

De ce Facebook Dating nu este noul Tinder?

Într-adevăr, Facebook Dating este ceva nou, interesant, însă câți dintre voi vedeți această opțiune precum noul Tinder? Noi nu am fost convinși și iată de ce.

În primul rând, cine mai folosește Facebook ca și platformă principală pentru news, conversații sau orice altceva? Tot mai puțini. La fel de ‘numeroase’ sunt și opțiunile disponibile pe Facebook Dating. Mai mult, majoritatea persoanelor care utilizeză opțiunea de Dating sunt adulți maturi, cu o vârstă mai mare de 40+ ani.

Cu toate acestea, dacă simți că Facebook Dating este platforma pe care tu trebuie să o încerci, abia așteptăm să auzim cât de bine ți-a prins ție experiența. Până atunci, dacă totuți ți-ar plăcea să vezi ceva diferit, încearcă Entrigd - aplicația pentru smart dating, dedicată tinerilor care au ceva de spus, descarcă aici.