,

Blog de smart dating

Bumble

De ce nu prefer Bumble? 4 aplicații de smart dating pentru 2022

Fie că ești în căutarea dragostei sau a unei simple prietenii, toată lumea a auzit de Bumble, aplicația care îți oferă posibilitatea de a cunoaște oameni noi și de a stabili toate tipurile de relații, de la business și până la relații amoroase – însă ce faci atunci când vrei să încerci ceva nou?

Vestea bună este că noi ne-am gândit deja la câteva alternative iar dacă ți-ar plăcea să încerci o altă aplicație, mai jos este lista care conține favoritele momentului:

Entrigd

best-dating-app-romania-entrigd

Entrigd Dating Inteligent este un dating app creat in Romania


Entrigd este aplicația momentului în orașele mari ale României pentru că îți oferă posibilitatea de a crea o legătură virtuală cu o persoană într-un mod clar și practic. Prin aplicație poți descoperi în cel mai scurt timp hobby-urile, preferințele și obiceiurile unei persoane, dar și gradul de compatibilitate între voi, în funcție de filtrele pe care le-ai selectat în momentul deschiderii contului. De asemenea, ai acces la profilul persoanelor care ți-au accesat contul Entrigd, iar în cazul în care simți că nu vă potriviți, ești liber/ă să elimini contactul imediat.Așadar, dacă locuiești în București, Cluj, Iași, Timișoara, Brașov sau Contanța descarcă aplicația și începe să conversezi cu oameni care chiar te înțeleg.

Coffee Meets Bagel

dating-romania-coffee-meets-bagel

Coffee meets Bagel dating app


Autointitulată prima aplicație anti-swiping din lumea aplicațiilor destinate întâlnirilor și romantismului, Coffee meets Bagle îți prezintă persoanele interesate de tine, într-o manieră originală – printr-un format de tip scrolling. Aici majoritatea persoanelor care își deschid un cont sunt interesate de o relație serioasă sau cel puțin de acel dating tradițional. Prin intermediul filtrelor din momentul deschiderii contului vei fi potrivit doar cu persoane care se află aproximativ pe aceeași lungime de undă, cu care potențail ai lucruri în comun și cu care vei avea o conversație plăcută. Merită să încerci această aplicație daca ești o persoană romantică și în căutarea dragostei ☺

OKCupid

dating-app-romania-okcupid

OkCupid Dating app


Cea de-a treia variantă pe care o alegem este OKCupid, aplicația care îți listează potențialii parteneri sau partenere în funcție de gradul vostru de compatibilitate. Odată cu descărcarea aplicației, vei completa un soi de chestionar pe baza căruia vei avea access doar la persoanele cu care te potrivești. Această aplicație este condusă de aceleși lanț corporate care deține Tinder, însă, cu toate acestea, este o aplicație cu un concept diferit – semănând mai mult cu Bumble, deoarece îți oferă posibilitatea de a conversa atât în scop romantic, cât și strict amical. OKCupid, la fel ca și Bumble, îți oferă libertatea de a alege tipul de relație pe care o cauți, dar și dreptul de a elimina orice nu ți se potrivește.

The League

dating-romania-the-league

The League dating app


Dacă ești tipul de persoană ambițioasă, axată pe carieră sau chiar pe propriul business – The League este aplicația care ți se potrivește. Această aplicație este exclusivistă și dedicată în special persoanelor cu un statut social aparte, buni antreprenori sau pur și simplu oameni de succes care, la rândul lor, își caută jumătatea. The League este o aplicație personalizată pe nevoile și preferințele tale, oferindu-ți sugestii potrivite pentru tine, în funcție de alegerile și mențiunile făcute odată cu deschiderea contului. Întreaga navigare în aplicație este o experiență aparte, căci pe lângă accesul la persoane pe gustul tău, vei primi un asistent care îți va răspunde la toate întrebarile adresate. Suna bine, nu? Încearcă aplicația și spune-ne ce crezi ☺


Nu uita, toate cele patru mențiuni sunt disponibile doar pe iOS, și pot fi descărcate direct din App Store.


Așadar, aceasta este lista aplicațiilor de dating pe care noi le preferăm în detrimentul Bumble, dar ne-am bucura să ne spui care sunt alegerile tale? Suntem conviși că sunt la fel de bune.