,

Blog de smart dating

Sfaturi

Top 17 idei de locuri de dating în Iași

În weekend, dar și în zilele săptămânii, ne dorim sa fim deconectați de la activitățile de rutina, pentru a ne relaxa și a petrece timpul cu persoana iubită.

Cert este că, în orașul Iași, localuri sau destinații pe care să le vizitezi împreună cu jumătatea ta sunt peste măsură imaginației și a timpului pe care îl ai la dispoziție.

Restaurante, cluburi, parcuri, mall-uri, lista poate continua. Dacă nu ești familiarizat cu orașul,  dar cauți un loc pentru a o impresiona, te poți încrede în opțiunile noastre.

Am creat o listă cu cele mai superbe locuri din Iași pentru un dating mai neobișnuit, pe care, să știi, jumătatea noastră le-a îndrăgit. Acum e rândul tău!

O seară romantică alături de ea.

Dacă nu mai știi unde să îți duci iubita, avem noi o sugestie pentru tine. Uimește-o cu o cină elegantă, în unul dintre cele mai romantice restaurante din Iași. Cu o priveliște spre Palatul Culturii, Restaurantul Panoramic, a devenit un simbol al romantismului, în care rafinamentul se împletește cu eleganța și atmosfera din interior unică.

Restaurantul Panoramic, situat în Piața Unirii din Iași, este unul dintre cele mai preferate restaurante de către ieșeni, dar și de către turiști. Cu o bucătărie internațională inedită, dar și cu bucate tradiționale românești, papilele tale gustative vor avea parte de o explozie gastronomică.

Situat la etajul 13 al hotelului Unirea, Restaurantul Panoramic îți oferă o priveliște nemaipomenită și o atmosferă plină de dragoste și pasiune. Dragostea chiar poate fi înălțătoare.

Muzică Live și rafinament pentru un date perfect

Un local apărut recent în Iași, dar care a reușit în scurt timp să cucerească mulți îndrăgostiți prin rafinament și o atmosfera romantică inedită.

Devenit unul dintre locurile preferate ale multor cupluri, la Veranda ai parte de seri cu muzică live și de o experiență gastronomică internațională veritabilă. Fie că alegi bucătăria mediteraneană sau cea japoneză, calitatea și atenția la detalii oferă atmosfera potrivită pentru o seară de neuitat. Aflat în centrul orașului, cu o panoramă unică, Veranda îți pune la dispoziție o terasă deschisă, sushi bar sau chiar o sală VIP, pentru un eveniment special alături de ea.

Cea mai buna cafea și deserturi de nota 10.

Starbucks sună bine, deși nu credem că ar fi un loc potrivit pentru dating. Dar dacă te gândești unde puteți savura cea mai delicioasă cafea din oraș, Tucano Coffee te întâmpină cu cea mai aromată cafea și deserturi mega bune, perfecte pentru a completa momentul vostru de liniște și răsfăț.

O atmosferă chill, muzică plăcută și un design exotic, Tucano Coffee este locația atipică pentru a savura o ceașcă de cafea, un smoothie sau un ceai aromat. Anturajul confortabil este potrivit unei discuții relaxante, deschise și plăcute, în care să vă descoperiți mai bine unul pe celălalt.

Cu un meniu variat, la Tucano Coffee găsești atât băuturi clasice și de sezon, cât și băuturi și deserturi vegane. Nu rata ocazia să savurezi una dintre cele mai bune cafele din viața ta!

În armonie cu natura

Ia-o de mână și mergeți împreună la Grădina Botanică din Iași. Locul perfect, în care ambii sunteți conectați cu natura și cu propriile gânduri.

Savurați o plimbare în natură și descoperiți toate colțurile Grădinii. Ai ce vedea și îți ia un pic de timp până să o parcurgi.

Tips. Pregătește coșul de picnic, ia o pătură și găsește un loc mai retras (bazează-te pe noi, găsești). Odată ajunși acolo, savurați orice clipă împreună, departe de ochii lumii. Scăldați-vă în raze de soare și în șoapte dulci de iubire. Mai mult ca perfect pentru un date pe timp de vară.

Spice dine & Spice love…

Uneori vrei să te aventurezi în cele mai exotice țări și să guști bucate neobișnuite, care să-ți rămână mult timp în memorie.

Acum poți face o călătorie virtuală în Mexic, la Restaurantul Salsa, unde cu siguranță vei simți un amalgam de impulsuri și emoții de neuitat. Bucătăria mexicană, cu un meniu variat, în care găsești celebrele tacos, nachos sau burrito, prezintă un adevărat carnaval de culori, gusturi și arome. Îți crește intensitatea emoțiilor la orice atingere... a bucatelor mexicane preferate.

Dar nu e tot. Pentru a intensifica și mai tare momentele, serviți câte o margherita a la Salsa. Că or fi în Mexican style, greu de spus. Însă nouă ne-a plăcut și vă recomandăm.

Hard Balls Club.

Vorbim despre cel mai tare club de sporturi cum ar fi bowling, biliard, tenis de masă sau darts, Viper Club. Ce fel de dating puteți avea parte într-un astfel de loc. Nu chiar liniștit, dar nici într-un caz plictisitor.

Atmosfera puțin rebelă, completată de sunetul bilelor de biliard și bowling, dar și muzica energică, face ca Viper Club să fie o alegere mai mult decât potrivită pentru o întâlnire activă și competitivă.

Relația e despre emoții și impresii, iar la Viper Club puteți avea parte de ambele. It’s time to roll the balls.

Atingeți înălțimile împreună.

Cu siguranță este bine să mențineți romantismul în relația voastră. Dar cum ar fi să creezi un date mai neobișnuit, activ și înălțător?

Zero Gravity, sală de escaladă, în care te poți aventura spre noi înălțimi și să petreceți timpul într-un mod inedit. Ai parte de trasee pentru niveluri diferite, de la începători până la experți, fiind amenajate astfel încât să aveți parte de o provocare pe care să o depășiți împreună.

Altfel spus, simțiți spiritul aventurii și escaladați tot mai sus în relație.

Parcul Copou

Romantismul eminescian dăinuie în cel mai popular parc din Iași. Parcul Copou, un loc plăcut, liniștit, în care să mergi la pas ușor și să te relaxezi într-o discuție agreabilă.

Pentru o doză de acțiune în plus, consideră o plimbare cu bicicleta sau role prin parc. Alte idei? Îndulcește ziua cu o înghețată sau luați câte o carte și savurați împreună.

Romantic? Cu siguranță. Veți avea parte de un date reușit? Mai mult ca sigur.

Shopping Time

Ce poți face la un mall? O întrebare minunată. Dar mai oportun ar fi să întrebi ce nu poți face la un mall.

Fie că alegi Palas sau Iulius Mall, dorința de shopping o să vă facă ziua mai deosebită. Ce poate fi mai plăcut decât să te înnoiești, dar și să explorezi ultimele trenduri ale modei. Orele în șir la cumpărături sunt obositoare, dar pot fi și plăcute, în special când ea e cea care te ajută să găsești cele mai potrivite ținute pentru tine. Îți spunem un mic secret. La Palas Mall găsești cele mai frumoase și drăguțe bijuterii pentru ea, la Swarovski sau Pandora. Suntem siguri, că un asemenea cadou o vă aduce în al nouălea cer de fericire.

Obositor? Da. Nu și dacă vă puteți relaxa după în Food Court sau în restaurantele din Grădina Palas și să savurați o cafea sau o gustare bine meritată.

Îndulcește și iubește

Ea nu se oprește din vorbit, iar tu vrei să o admiri în tăcere. Să știi că nu scapi așa ușor, până nu o îndulcești cum se cuvine. La cofetăria Charlotte, găsești deserturi și prăjituri, care o vor face să-și piardă glasul de la atâta plăcere.

Un pic de dulce mereu este o idee bună. Pe lângă varietatea de prăjituri pe care o găsești la Charlotte, serviți și un ceai sau o cafea aromată. Acestea vor completa atmosfera și pasiunea dintre voi. Deserturi tradiționale, macarons franceze sau ciocolată, cu siguranță ai de unde să alegi.

Harmony

Deseori o poți vedea pe el sau pe ea, așteptându-și jumătatea la una dintre măsuțele Restaurantului Harmony din Copou. Acesta se datorează faptului că la Harmony, așteptarea intensifică emoțiile și așteptarea persoanei apropiate.  Fie că optezi pentru o mic dejun, prânz sau cină, un date liniștit la Harmony va scoate în evidență romantismul din voi. Cu un interior semi iluminat, dar și cu o terasă drăguț amenajată, veți avea parte de gustări delicioase și de îmbrățișări dulci în aer liber. Un burger sau o clătită a la Harmony….Mmm, ce bine sună!

Palatul Culturii

Ia o pauză de la date-uri dulci și romantice și ia două bilete la muzeele din Palatul Culturii. O clădire emblematică și simbol arhitectural veritabil, în care poți găsi diverse evenimente și expoziții în desfășurare. Pasionat de istorie și de artă, lasă-te purtat alături de ea prin sălile celor patru muzee ale Palatului. Iar o poză sau un selfie în fața Palatului, vor încheia ziua cu momente plăcute petrecute împreună.

Când luminile se aprind…

Releul Bucium, locul perfect pentru date, în special, pentru cei care apreciază liniștea și intimitatea în doi. Seara târziu, când luminile se aprind în depărtare, poți vedea întregul oraș în mii de lumini. Te atenționăm doar, că  nu ai un transport public până la Releu, de aceea, dacă ai o mașină personală, ai locul perfect pentru întâlnirea în doi. Invit-o la o plimbare de seară și spune-i cât de mult o iubești în fața întregului oraș.

Cinema City

Dragostea este în aer, iar filmele bune sunt la Cinema. Dacă sunteți ambii pasionați de filme bune și de aroma de popcorn proaspăt, Cinema City vă așteaptă să îi pășiți pragul. Comedii, filme romantice, acțiune sau dramă. Alege să petreci câteva ore în cel mai bun cinema din oraș. Situat în incinta Iulius Mall, poți lua după o gustare în Restaurantele din Food Court. Îți recomandăm să cumperi biletele din timp, pentru a prinde cele mai bune locuri în ultimul rând. It is time for a good movie and kisses!

Teatrul Național „Vasile Alecsandri”

Arta și cultura mereu au reprezentat motive pentru întâlniri. În ziua de astăzi, acestea rămân actuale. Arta teatrală impresionează, iar Teatrul Național „Vasile Alecsandri” pune la dispoziție piese geniale.

Comedie sau dramă? Ce alegeți? Deși, puțin contează, întrucât actorii vor pune în distribuție opere spectaculoase, precum CHIRIȚA ÎN PROVINȚIE, JOCUL DRAGOSTEI ȘI AL ÎNTÂMPLĂRII, PLUGARUL ȘI MOARTEA, alături de altele.

Motiv bun de a pune telefonul pe mute și să vă lăsați impresionați de jocul actorilor. Și mai bun motiv pentru a lua un buchet de flori și să puteți savura după o cafea, pe fondul discuțiilor referitor la piesa urmărită.

Picnic la Ciric

E vară, iar căldura de afară e prilej bun pentru a petrece timpul în natură. Deși oamenii merg la Ciric pentru grătar, să știi că poți face plinul, să te înarmezi cu toate cele necesare și să organizați un picnic într-un loc retras.

Niște snack-uri, o gustare potrivită și o sticlă bună de vin. Lipsește ceva? Poate o carte de citit sau un joc. De ce nu și o tabletă pentru a viziona serialul preferat Iar o sesiune de poze pe fundalul lacurilor și copacilor va completa ziua cu amintiri și new profile pics pe Facebook sau Instagram.

Cărturești

Dacă ambii sunteți pasionați de lectură și de mirosul de cărți, am găsit încă un loc perfect pentru voi. La Cărturești găsești cele mai îndrăgite cărți din toate timpurile și ultimele noutăți, care abia așteaptă să le citești. Înconjurați de sute sau chiar mii de cărți, descoperiți cărțile pe care să le citiți împreună în timpul liber sau în vacanțele în doi.

Cărturești însă, nu este doar despre cărți. Găsești și jocuri, pe care le puteți încerca împreună sau la întâlnirile cu prietenii. Activity, Twister sau Monopoly sunt un must-have în colecția voastră de jocuri și activități. Să nu uităm și de micile plăceri, precum ceaiul, cafeaua sau chiar ciocolata delicioasă pe care o poți găsi la Cărturești.

O carte și o cafea bună, sunt mereu o idee bună pentru un cadou, fie că este vorba de o aniversare a dragostei voastre, Crăciun sau Ziua Îndrăgostiților.

Acum că ai aflat care sunt cele mai de top locuri de dating din Iași, verifică-ți agenda și planifică toate întâlnirile din timp. Nu uita că, indiferent de locul pentru care nu ai opta, tu ești acel TOP pentru ea.

Copleștește-o cu săruturi și îmbrățisări gingașe și lăsați-vă purtați de emoții sincere și momente de neuitat.

Descoperă cele mai romantice, dar și îndrăznețe locuri din Iași, pentru un date de neuitat iar dacă vrei să faci o vizită la București împreuna cu persoana dragă și nu știi cu ce locații să începi, îți recomandăm locuri de ieșit in București.