Blog de smart dating

Trenduri

Ce trebuie să ştii despre Bumble?

Ce trebuie să ştii despre Bumble?

Bumble este o aplicaţie de dating care câştigă din ce în ce mai multă popularitate. Aceasta se bazează pe ideea că femeia alege, ceea ce înseamnă că numai tipele pot iniţia conversaţia. Bumble nu este foarte diferită de Tinder. Profilul se creează la fel, prin intermediul Facebook sau Instagram, alegi persoana cu care vrei să vorbeşti în funcţie de profil şi scopul este acelaşi: de a găsi un partener sau parteneră fără foarte mult efort. Și pe Entrigd poți să îți găsești jumătatea, având în vedere că are mai mulți oameni din orașul tău. Spre deosebire de Tinder, dacă femeia nu iniţiază o conversaţie în 24 de ore de la contact, acesta este şters. Dar iată ce trebuie să ştii despre Bumble, înainte de a-ţi crea profil pe aplicaţie.

Femeile deţin controlul 

Bumble este caracterizată ca fiind o aplicaţie de dating feministă. Numai femeile pot iniţia conversaţii, ceea ce înseamnă că acestea nu vor mai fi bombardate cu mesaje de la bărbaţi. Această aplicaţie are mesagerie inclusă cu o funcţie foarte practică pentru femeile pudice: pozele cu penisuri sunt blurate. Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale, pozele cu penisuri sunt identificate şi blurate. Femeile pot vedea poza doar dacă doresc. Funcţia este inovativă şi practică, deoarece femeile pot folosi Bumble în public fără să fie stresate de conţinutul mesajelor.

Profilul este verificat

Un pas al verificării profilului este conectarea prin contul de Facebook. Asemeni Entrigd unde fiecare cont este verificat, Bumble are adăugat încă un pas pentru a confirma că utilizatorii sunt reali. Aplicaţia cere utilizatorului să facă o poză în mişcare pentru a demonstra că nu este robot sau impostor. În dreptul profilului verificat apare o bifă. Astfel, atunci când te potriveşti cu un profil care are această bifă, poţi fi sigură că în spatele acestuia este o persoană reală. 

Nu este numai pentru persoanele hetero

Bumble nu te obligă să îţi exprimi orientarea sexuală. Atunci când îţi faci profilul poţi să bifezi oricare dintre următoarele căsuţe: cauţi bărbaţi, femei sau femei şi bărbaţi. Totuşi, persoanele din comunitatea LGBT+ se pot simţi restricţionate, având în vedere că nu există o categorie pentru trans, queer sau pentru alte minorităţi sexuale. Totuşi, dacă vrei să îţi măreşti şansele de a găsi pe cineva cu care să începi o relaţie, atunci poţi specifica înclinarea sexuală în profil.

Bumble te ajută să îţi faci prieteni

Bumble nu este numai o aplicaţie pentru dating, ci şi de socializare. Funcţia Bumble BFF te ajută să îţi găseşti prieteni. Dacă ai un loc de muncă foarte stresant, care nu îţi oferă luxul timpului liber şi al socializării în afara firmei sau te-ai mutat într-un oraş nou şi ai nevoie de cineva cu care să vorbeşti, poţi folosi această funcţie. A nu se confunda cu freinds with benefits. Dacă vrei să cunoşti pe cineva cu care doar să ai context sexual şi atât, poţi folosi funcţia de dating, dar să fii deschisă de la început cu aşteptările tale. 

Entrigd pe iOS


Bumble este o alternativă foarte interesantă la Tinder, în special dacă eşti femeie, pentru că îţi oferă posibilitatea de a face tu alegerea. Iar dacă vrei să îţi găseşti jumătatea, nu ar trebui să o ignori. De altfel,  cu cât mai multe persoane cunoşti, cu atât mai multe şanse ai să găseşti persoana potrivită. Astfel, dacă ai cont pe Tinder, nu îţi strică să deschizi unul şi pe Bumble, iar dacă ești din București sau Cluj-Napoca, poți să îți faci cont și pe Entrigd, o aplicație de dating locală numai cu oameni faini.