Blog de smart dating

Trenduri

Care sunt aplicațiile de dating populare din România?

Am făcut un pic de research pentru a vedea care sunt cele mai populare, dar și interesante dating apps la momentul de față. Cu siguranță de unele ai auzit deja. Altele, poate sunt noi.Verifică lista de mai jos și decide care dintre ele merită o șansă! Noi am ajuns la concluzia că există o listă cuprinzătoare de lucruri noi pe care le poți afla despre aplicațiile de dating.

Hinge App


Hinge

Deși poate nu la fel de populară precum Tinder sau OkCupid, Hinge este una din aplicațiile de dating cu o istorie destul de importantă, de peste 8 ani. Lansată în 2012, aplicația pune accentul pe stabilirea de relații de lungă durată. De altfel, motto-ul Hinge ("Designed to be deleted") face trimitere la ideea că ulterior folosirii aplicației, angajați într-o relație serioasă, vom dori să renunțăm la orice formă de dating online. 

Inițial, Hinge a funcționat în legătură directă cu profilele de Facebook, astfel încât sugestiile de cuplare erau în mare parte prieteni de-ai prietenilor. Cercul însă ar fi rămas destul de închis în acest fel, așa că pe parcurs, Hinge a schimbat strategia și a început să sugereze parteneri mai degrabă pe criterii de potrivire, decât pe baza cercului de cunoștințe.

Cum funcționează?

Hinge presupune crearea unui cont de utilizator, importând fotografii și informații personale direct din profilul de Facebook. Apoi, pe baza unor criterii alese de tine (vârstă, gen, proximitate), ți se va prezenta un număr de pretendenți. Dacă îi placi (trimiți o inimioară), iar ei la rândul lor te plac pe tine, match-ul este făcut și puteți începe să vă trimiteți mesaje.

Cu toate acestea, Hinge își propune să înlocuiască cultura swipe, bazată doar pe aspectul fizic, cu un sistem de matching bazat pe interese comune ale utilizatorilor, accentul fiind pus pe conversații, nu pe fotografiile încărcate în profil. 

Aplicație pentru cei care caută relații de lungă durată.

The League app


The League

Conceptul aplicației The League pare desprins din filmele americane. Cu toate acestea, app-ul este cât se poate de real și utilizat de un număr mare de persoane. The League se adresează aproape exclusiv persoanelor orientate spre carieră, oameni cu standarde foarte ridicate și disponibilitate redusă pentru întâlniri sortite eșecului.

Cum funcționează?

"Date intelligently” este motto-ul The League, aplicație considerată Harvard-ul industriei de dating datorită criteriilor de extrem de selective în aprobarea membrilor. Dacă alte aplicații folosesc rețele de socializare precum Facebook sau Instagram pentru crearea listei de sugestii, The League solicită profilul de LinkedIn tuturor celor care utilizează aplicația. 

Majoritatea utilizatorilor profesează în industrii precum consultanță, finanțe sau tehnologie, iar alte domenii, cum ar fi industria modei, sunt în continuă creștere.

Potrivit fondatoarei, Amanda Bradford, The League a fost concepută special pentru persoanele de succes care apreciază trăsături precum ambiția și inteligența. Cu siguranță și Amanda se numără printre ele.

Aplicație pentru persoanele axate pe carieră.

 

Feeld App

Feeld

Feeld este o platforma alternativă de întâlniri pentru cupluri și persoane singure, deschisă tuturor genurilor și identităților sexuale. Adică este aplicația unde pudoare nu-și are locul.

Să ne imaginăm că ești singur(ă) și vrei să testezi Feeld. Începi, evident, prin configurarea contului. Aplicația listează 20 de posibilități legate de sexualitate, inclusiv Heterosexual, Bisexual, Pansexual, Queer, Heteroflexibil și Homoflexibil. În ceea ce privește apartenența la gen, ai de ales dintr-o listă de peste 20 de genuri, între care și Agender, Cisgender, Gender Queer, Non-Binary șiTransgender.

Practic, Feeld este o aplicație pentru toată lumea, indiferent de gen, preferințe, status marital sau fantezii.

Dacă nu ești singur(ă), poți folosi Fleed fără probleme, aplicația fiind dedicată și cuplurilor care doresc cooptarea unui al 3-lea (sau, de ce nu?) al 4-lea partener.

Aplicație pentru pentru cupluri nonconformiste și persoane singure fără prejudecăți.

Scruff App

 

SCRUFF

SCRUFF este una dintre cele mai fiabile aplicații de dating pentru bărbați gay, bi, trans și queer.

Aplicația permite utilizatorilor să-și personalizeze profilul și să încarce fotografii. Căutarea partenerului se face în funcție de locație și de interese comune. Utilizatorii pot trimite mesaje direct altor utilizatori sau pot utiliza funcția „Woof”, care le permite să își exprime interesul față de profilul altui utilizator.

Față de alte aplicații de dating, SCRUFF se axează și pe travel și oferă serviciul „Venture” care permite utilizatorilor să verifice destinații populare din întreaga lume, să se întâlnească cu alte persoane în timpul călătoriilor, și chiar să caute opțiuni de cazare. Venture include, de asemenea, o funcție de chat care conectează utilizatorii cu „ambasadori” locali care pot oferi sugestii despre unde să meargă și ce să facă în mai mult de 500 de destinații de pe tot globul.

Aplicație pentru bărbații gay.

Her App

 

HER 

Her este una dintre cele mai populare aplicații de dating pentru femeile din comunitatea LGBTQ.

Utilizatorii se pot alătura aplicației cu contul lor de Facebook, Instagram sau cu adresa de e-mail. Bărbaților de tip cisgender nu li se permite să creeze profiluri pe platformă.  Începând cu mai 2018, aplicația este disponibilă în 55 de țări.

HER este cu mult mai mult decât un app de tipul swipe right/left sau o aplicație de întâlniri pentru lesbiene, este construită de și pentru lesbians & queer womxn. Ceea ce este diferit de orice altă aplicație (și foarte mișto, în același timp), este faptul că Her reușește să creeze comunități, membrele putând comunica pe chat, sau se pot întâlni într-un mediu offline. Tot în aplicație sunt updatate permanent toate evenimentele LGBTQ friendly la care membrele pot participa.

Aplicație pentru femei gay.

 

Entrigd

Așa cum spune și motto-ul, Entrigd este aplicația pentru dating inteligent. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că dincolo de caracteristicile fizice (da, ai nevoie de fotografii pentru profilul Entrigd), accentul este pus pe interese și pasiuni comune, pe o potrivire mai profundă decât cea generată de un simplu swipe.

Ceea ce Entrigd garantează este faptul că fiecare profil nou este verificat individual, astfel încât șansele să întâlnești profile fake scad drastic.

Deși aplicația rivalizează cumva cu Tinder, la o privire mai atentă se observă diferențe notabile între cele două, mai ales din perspectiva selecției utilizatorilor: doar unu din cinci utilizatori sunt acceptați în platformă. Nu te teme, dacă vei completa cu seriozitate și responsabilitate profilul de utilizator, nu există riscul de a fi respins.

Entrigd este compatibilă cu sistemele de operare Android și iOS și, la momentul de față, selectează oameni care sunt interesati de dating și networking serios în majoritatea orașelor mari din România. Încearcă și tu!


Manage cookies