,

Blog de smart dating

Trenduri

17 locuri potrivite pentru un date în Cluj-Napoca

Sunteți la prima întâlnire și nu ai idee unde să mergeți sau poate că ți-ar prinde bine puțină inspirație? Noi am făcut treaba grea în locul tău și suntem gata să îți prezentăm cele mai cool sau cozy locuri din Cluj, pentru un date așa cum îți dorești.


Entrigd este aplicația de dating inteligent care te poate ajuta să îți găsești partenerul ideal cât ai zice „Wow, n-am mai fost de mult timp la un date așa fain!”. Așadar, descarcă aplicația Entrigd, dacă nu ai facut asta deja, găsește-ți perechea pentru următorul date și noi te ajutăm cu ideile.
Hai să dăm un scroll împreună:

La pas pe strada Potaissa

Intalnire la eveniment pe strada Potaissa


Una dintre cele mai frumoase străzi din Cluj este, cu siguranță, strada Potaissa. Aici vă puteți plimba în voie și admira arhitectura specifică secolului al XVI-lea, asupra căreia timpul și-a spus cuvântul. De multe ori se organizează târguri, piețe de weekend și mici evenimente care readuc la viață strada și te duc cu gândul mai degrabă la un sătuc franțuzesc, decât centrul Clujului.
Dacă va face cu ochiul o astfel de experiență și aveți date în weekend, ar fi memorabil să veniți aici.


Parcul Cetățuia

Intalnire la o plimbare deasupra orasului pe Cetățuia


Continuăm cu o notă similară, însă de acestă dată cu un view spectaculos, asupra întregului oraș. Parcul Cetățuia îți oferă o priveliște panoramică asupra Clujului și mai mult, este un spațiu verde relaxant și răcoros într-o zi caldă de vară, de care vă puteți bucura în liniște pentru că zona este ferită de trafic sau orice alt zgomot deranjant. În cazul în care vreți să ajungeți aici, pregătiți-vă pentru o urcare de intensitate medie, a câtorva zeci de scări. Promitem că, în final, merită efortul!
PS - nu îți face griji, există și terase de care te poți bucura când ajungi în vârf ☺


Cafeneaua Sisters

Sisters Cafe din Cluj

Coborâm din vârful orașului către una dintre cele mai iubite cafenele din Cluj, Sisters, care se află într-o zona centrală superbă, vizavi de librăria Universității. Sisters este cafeneaua cozy de care nu știai că ai nevoie, căci aici te poți simți ca acasă. Ai acces la orice ai avea nevoie, plus muzică bună. Dacă v-ar plăcea să vă relaxați împreuna la o cafea sau un gin tonic (să mai scăpați de emoții) Sisters e locul potrivit pentru voi.
PS – poartă ceva colorat, te vei integra perfect în peisaj.


Cu hamacul în Parcul Central

Intalnire in Parcul Central


Cine n-ar iubi o zi relaxantă, cu persoana dragă, într-un hamac să ridice mâna. Noi credem că o astfel de idee pentru un date este ideală într-o zi caldă de vară, când vă puteți bucura împreună de natură, răcoare și liniște în mijlocul orașului. În Parcul Central din Cluj este amenajată o secțiune destinată exclusiv hamacelor, unde le puteți întinde si relaxa în voie. Tot aici vă puteți bucura împreună de un picnic ad-hoc sau o înghețată de la taraba din capătul parcului. O zi pe cinste am spune noi, deci ce mai aștepți?
Așadar, împachetează hamacul și hai la drum.


Jumping House

Intalnire activa si fun la Jumping House


Pentru cuplurile în căutare de un mic shot de adrenalină, propunem o vizită la Jumping House, o sală atipică bazată – evident, pe sărituri. Puteți încerca numeroase activități, precum Spider Wall sau Groapa cu bureți și vă puteți amuza copios atât pe seama costumelor cât și a activității în sine.
Locația și toate detaliile necesare se găsesc foarte ușor online, iar tot ce trebuie să faci este să porți ceva comod și poate să nu mănânci prea copios înainte ☺


Parcul de agrement „Moara de vânt”

Intalnire pentru iubitorii de animale la Moara de vant


Moara de vânt este locul ideal pentru iubitorii de animale, pentru că aici le poți admira în toată splendoarea lor, într-un mediu natural și confortabil pentru ele, ba chiar le poți hrăni dacă alegi să cumperi o găletușă de mâncare de la intrare. Parcul este situat la ieșirea din Cluj, deci vei avea nevoie de mașină pentru a ajunge în siguranță aici, însă suntem de părere că merită mica excursie.
Dacă încă nu te-am convins, gândește-te că poți hrăni direct din palmă căprioare, lame, cai, iepuri sau chiar papagali. Ce vis!


O vizită la Centrul de interes


Artsy people, we are rooting for you! Centru de interes este locația ideală pentru iubitorii de artă contemporană, modernă sau atipică pentru că aici acest tip de artă e la ea acasă. În cazul în care doriți să vizitați centrul, așteptați-vă să găsiți expoziții atipice și cât se poate de interesante în fiecare lună sau chiar săptămână.
Centrul de interes nu este doar instagramabil, ci și diferit pentru că îți oferă o altă față a Clujului, dedicată gândirii groundbreaking.


O plimbare pe malul Someșului

Intalnire romanticape Somes


Clujul este plin de locuri relaxante și confortabile, iar încă unul ar putea fi, cu siguranță, malul Someșului. În special la apus, întreaga zonă a canalului Someșului Mic se transformă într-un mic colț de rai care te va impresiona rapid. Dacă sunteți la prima întâlnire, ascultă sfatul nostru și mergeți aici, pentru a admira apusul. Trust us, it works ☺
Locul este superb, intim și răcoros – combinația perfectă am spune.


Romantic Scooter Ride

Si cei de pe trotinete au nevoie de iubire


Trotinetele au devenit un mijloc de transport iubit de clujeni, iar o altă propunere pentru un date reușit ar fi o plimbare cu o trotineta electrica, oferită de Bolt sau Lime. Le găsești oriunde în oraș și ai nevoie doar de aplicație pentru a le activa și plăti.
Ce spui de traseul propus de noi pentru această escapadă modernă și romantică? Am sugera pornirea din Piața Unirii urmată de Strada Napoca, Calea Moților, Cardinal Iuliu Hossu și destinația Parcul Central, cu un pit stop la faimosul restaurant Chios Social Lounge, de unde poți admira lacul pe care adesea se afla rațe sau chiar lebede. Ce zici, ai face o astfel de propunere pentru date-ul tău? Noi am spune DA!


De mână prin Grădina Japoneză

Intalnire in natura la Gradina Japoneza


Grădina Botanică din Cluj este o oază de liniște, dar poate un loc atipic pentru un date. Cu toate acestea, suntem de părere că o plimbare aici este binevenită oricând, plus că aveți intimitatea necesară pentru a vorbi și pentru a vă bucura de prezența celuilalt. Grădina Japoneză este locul ideal pe care îl puteți vizita într-un weekend însorit, vă puteți plimba pe fiecare alee înverzită și desigur, admira un loc din Cluj în care poate nu ai mai fost de foarte mult timp sau chiar niciodată.
În final, ca un extra-pont, nu uita de cele două sere. Găsiți-le și mulțumește-ne mai târziu!


La un altfel de cinema


Cinema Victoria este locul ideal pentru iubitorii de filme vechi sau atipice, genul de ecranizări pe care nu le-a urmărit toată lumea. Privește partea bună, if they know it – they can be the one! ☺
Suntem siguri că atât locația, cât și ecranizarea pe care o vei alege te vor impresiona și te vor face să te întorci, dacă nu ai mai fost aici până acum.


Off-road în inima Clujului

O intalnire mai wild cu buggy-urile in Cluj


În cazul în care sunteți înnebuniți după adrenalină și căutați o activitate distractivă și antrenantă, sugestia noastră este Buggy Karting. Dacă nu ai mai auzit de această activitate pană acum, îți promited un singur lucru – nu va fi boring deloc. Buggy Karting este pentru aventurieri și persoane care nu se tem să se murdărească puțin, de dragul activității și al adrenalinei, așa că pregătește-te pentru puțin noroi și multă voie bună.
Așadar, ia-ți persoana favorită și faceți un drum de neuitat. Abia așteptăm să auzim cum a fost.


Wine & dine

Pentru cei care aleg locul intalnirii in functie de selectia de vinuri


O opțiune potrivită pentru un date romantic, este cu siguranță o cină urmată de un pahar de vin. Dacă sunteți în căutarea unui local potrivit, Clujul este ticsit de restaurante cu mâncare delicioasă și vinuri fine, iar o parte din cele iubite de noi sunt cu siguranță Samsara – un restaurant vegan de care te vei îndrăgosti chiar dacă nu ai o dietă plant based, Klausen Burger – restaurantul cu un view superb asupra întregului oraș sau Da Pino – restaurant cu specific italienesc aflat pe cea mai simpatică stradă din Cluj.
Opțiuni ar fi numeroase, dar pentru moment încearcă una de mai sus și spune-ne părerea ta!


Dessert for 2?

Yep n Yo Pancakes Cluj


Dacă nu aveți chef de cina, dar totuși „ar merge ceva dulce” nu aveți cum să ratați cele mai bune pancakes din Cluj și anume cele de la Yep n Yo. Oamenii de aici știu să vă pregătească un desert ca la carte, perfect pentru un moment dulce.
Opțiunile oferite sunt numeroase, deci vă lăsăm să le descoperiți singuri, însă spunem doar atât – peanut butter and jelly rules.


Podul Elisabeta și lăcățelele

Pentru cei ce vor sa rememoreze una dintre cele mai cunoscute instalatii de arta a ultimilor ani pe Podul Elisabeta Cluj-Napoca


Podul Elisabeta este locul ideal pentru îndrăgostiți, deci o vizită aici ar fi perfectă pentru un date. Fie că ați vrea și voi să vă legați propriul lacăt de pod, dacă sunteți tipul de cuplu romantic sau doar să le admirați pe cele deja existente, podul este o atracție simpatică pentru o după-amiază împreună. Mai mult, priveliștea către râul Someș este superbă.

O vizită la Bastionul Croitorilor

Pentru cei carora le place istoria intalnire la Bastionul Croitorilor din Cluj

Bastionul Croitorilor este o clădire specifică secolului al XV-lea și care ascunde adesea tot felul de expoziții de artă modernă și contemporană, pe care o puteți admira împreună. Clădirea este încărcată de un aer istoric, dat fiind secolul în care a fost ridicată, iar zona te duce cu gândul la satele din Franța.
Merită o vizită? Desigur.

Ceramic Cafe

Ceramic Cafe din Cluj, pentru cei tot timpul creativi


Ultima opțiune propusă, dar cu siguranță nu cea din urmă, este o vizită la Ceramic Cafe – frumoasa cafenea în care vă puteți bucura împreună de o băutură gustoasă în timp ce lucrați la propria operă de artă. Corect, aici îți poți picta propria veselă – de la căni de cafea, până la farfurii sau alte obiecte de decor pe care le preferi.

Așadar, dacă aveți chef să vă creați cana de cafea preferă, cu siguranță merită să vizitați cafeneaua.
Aici am încheiat lista noastră de idei pentru un date reușit în Cluj și sperăm că printre numeroasele opțiuni ai găsit câteva care îți fac cu ochiul. Oricum, indiferent de locul pe care îl alegi pentru următorul date suntem de părere că te vei simți minunat alături de persoana dragă indiferent de locul în care te afli ☺

Entrigd este o aplicație de dating inteligent, prin care poți găsi persoana potrivită pentru tine rapid și confortabil. Ce mai aștepți? Descarcă aplicația și hai la date, uite câte locuri faine te așteaptă.
În cazul în care te afli în alt oraș, nu îți face griji, avem opțiuni pentru un date reușit și pentru sibieni sau bucureșteni. Have fun!