,

Blog de smart dating

Trenduri

10 locuri romantice pentru primul date în Cluj-Napoca

Pentru cea de-a doua parte legată de sfaturi și locuri perfecte pentru un date în Cluj-Napoca, revenim cu încă zece idei romantice, mai ales pentru primul date.

Dacă încă nu ai citit primul nostru articol, legat de locurile romantice din Cluj, îl găsești aici.

Am prezentat acolo câteva idei perfecte pentru un date în cele mai populare părți ale orașului, însă acum am vrea să îți dezvăluim și câteva secrete și părți ale Clujului pe care nu le știe toată lumea.

Așadar, iată mai jos 10 idei pentru primul tău date în Cluj:

O focaccia la Gook (sursă Facebook.com/Gook-Brutărie-Artizanală)

#1 Brutăria Gook

Gook este una dintre cele mai frumoase brutării și, același timp, cafenele pe care le-ai văzut vreodată. Situată pe strada Brâncuși 97, Gook este locul ideal pentru o întâlnire pe cinste.

Aici poți găsi cafea de calitate, ciocolată caldă, cea mai bună focaccia din oraș, sau alte bunătăți făcute chiar de ei. Noi ne-am îndrăgostit iremediabil de acest loc și credem că și tu vei face la fel!

Adresă: Brâncuși 97

Ceva bun de la Tamper Coffee (sursă Facebook.com/Tamper-Coffee)

#2 Tamper

Tamper este cafeneaua ideală pentru pofticioși. Aici veți găsi nu doar cel mai bun carrot spice latte pe care l-ați băut toamna asta, ci și prăjituri, fursecuri, sau gustări sărate - depinde de ce preferați.

Tamper este o cafenea micuță, dar suntem siguri că veți reveni imediat ce gustați din bunătățile lor!

Adresă: Piața Cipariu

Un concert cool la Form Space (sursă Facebook.com/Form-Space)

#3 Un concert la Form Space

Odată cu pandemia, distanțarea socială și chiar schimbările de zi cu zi prin care trecem ne-au făcut să ne depărtăm de clubbing și, în mod evident, de întâlnirea unei persoane noi într-un club.

Cu toate acestea, credem că ți-ar plăcea să îți vezi trupa favorită alături de cineva cool, într-o seară random de joi. Ada Milea, Vița de Vie, Shiver sunt doar câțiva artiști care au urcat pe scena Form Space și au făcut spectacol.

Dacă îți este dor de astfel de evenimente, Form Space poate fi locul ideal pentru un date așa cum îți dorești.

Adresă: Aleea Stadionului 2

Cină romantică la restaurantul Tokyo (sursă tokyorestaurant.ro)

#4 Seară de sushi la restaurantul Tokyo

Cui nu îi place sushi, corect? Dacă ești un fan înrăit, restaurantul japonez Tokyo îți poate asigura o experiență autentică. De la muzică, servire, mâncare și micile atenții din partea casei, Tokyo poate deveni ușor un loc ideal pentru un date romantic.

Așadar, dacă aveți chef de o seară specială și o atmosferă unică, restaurantul Tokyo ar trebui să fie în capul listei.

Adresă: Strada Gheorghe Marinescu 5

Ceva românesc de la Zama (sursă zamabistro.ro)

#5 O zamă ardelenască la Zama

Dacă nu sunteți din Cluj, sau dimpotrivă, dacă vă este dor de o zamă ca acasă, atunci restaurantul Zama este perfect pentru o cină copioasă în doi.

Mâncarea este specifică zonei Sălajului și Clujului, iar rețetele și graiul specific se păstrează pe toată durata experienței - ce înseamnă asta mai exact? Meniul este pe înțelesul ardelenilor 🙂

Prin urmare asigură-te că măcar unul dintre voi știe ce înseamnă pancove, țucur, sau laște și mergeți la Zama.

Adresă: Strada Napoca 16

Un ceai într-o altă dimensiune, la Samsara (sursă chichamps.com)

#6 Samsara Chillhouse

Pentru o experiență unică, care nu se întâlnește în niciun alt loc al Clujului, mergeți la Samsara.

Chillhouse este locul în care se servesc doar băuturi, spre deosebire de restaurant, unde puteți găsi mâncare vegetariană pentru toate gusturile.

Samsara Chillhouse este locul ideal în care mergi să te relaxezi printre meduze, covoare turcești sau orice altă tematică alegi. Conceptul este simplu - intri, te descalți și alegi camera favorită. Mai apoi puteți savura liniștiți cele mai bune ceaiuri din oraș!

Ai mai fost aici? Dacă nu, acum este momentul.

Adresă: Strada Emil Racoviță

Brunch la Eggcetera (sursă Facebook.com/eggcetera)

#7 Un brunch la Eggcetera

Dacă micul dejun este masa ta favorită din zi - Eggcetera este locul ideal pentru tine și persoana dragă. După cum deducem și din numele localului, aici veți găsi tot felul de preparate din ouă și nu numai.

Este o experiență unică și un concept diferit față de ce ai mai văzut prin Cluj. Localul este micuț, iar toate persoanele mănâncă împreună, la o masă lungă. Credem că merită să mergi aici cel puțin o dată.

Ca și sfat, nu alege orele de vârf (10 sau 11) pentru că vei fi nevoi să aștepți puțin până când se eliberează un loc la masă.

Adresă: Strada Napoca 13

O plimbare prin stufăriș și papură (sursă muskatlipanzio.ro)

#8 Stufărișul de la Sic

La o mică distanță de Cluj se află un loc special - Stufărișul de la Sic. Această rezervaţie naturală și arie protejata este situată în lunca Văii Fizeşului. Aici vă puteți plimba liniștiți pe lângă lacurile naturale, vegetaţie de stuf şi papură care prind o culoare deosebită mai ales în perioada aceasta.

Adresa: Valea Fizeșului, jud. Cluj

Escapadă în Parcul Etnografic (sursă clujtourism.ro)

#9 Parcul Etnografic Romulus Vuia

Dacă aveți chef de o plimbare în natură, dar totuși vreți să rămâneți în Cluj, parcul etnografic este alegerea ideală.

Acesta este primul muzeu în aer liber din România, și pe lângă istoria pe care o poartă, sunteți liberi și să vă bucurați de un timp relaxant împreună. Parcul este deschis de miercuri până duminică iar intrarea este doar 6 lei.

Adresa: Aleea Muzeului Etnografic

Relaxarea de duminică la Castelul Banffy (sursă madelocal.ro)

#10 Castelul Banffy

Castelul Banffy de la Bonțida este un loc unic, care merită vizitat cel puțin o dată. Indiferent dacă ai mai fost aici și în timpul festivalului Electric Castel sau acum este prima oară, locația este foarte frumoasă, mai ales toamna!

Aici vă puteți plimba pe lângă lac, vizita o parte din castel și vă puteți bucura de o cafea sau ceai cald cu vedere către Banffy!

Adresa: Bonțida, jud. Cluj

Dacă te-ai decis unde vrei să ieși, dar încă nu ai găsit persoana potrivită, descarcă chiar acum Entrigd. Entrigd este o aplicație de dating inteligent, prin care poți găsi persoana potrivită pentru tine, rapid și confortabil.

Nu te vei împiedica niciodată de conturi spam sau fake, pentru ca toți utilizatorii sunt atent selectați de echipa noastră.

Ce mai aștepți? Descarcă aplicația și hai la date. Uite câte locuri faine te așteaptă la Cluj!