,

Blog de smart dating

Stiri

Manifest

Până recent, evoluția noastră a fost una biologică. Astăzi însă, aceasta nu poate să mai țină pasul cu ritmul accelerat, iar existența noastră este tot mai marcată de obiceiuri noi, schimbări de mentalitate și cultură, bazate pe tehnologie.

Tehnologia ne schimbă viața zi de zi, obiceiurile sociale și interacțiunile cu cei din jur. Deși mulți o considerăm disruptivă, e totuși cea care ne-a permis și apropiere în ultimii 10 ani. Facilitează atât de mult legăturile sociale și afectează relațiile construite în urma proximității. Astăzi, e mai ușor să te simți acceptat de persoane cu aceleași valori ca ale tale, să renunți la anxietate atunci când abordezi pe cineva pentru prima dată și să îți găsești tribul. Astăzi poți fii sincer cu tine însuți și deși e greu, să ignori tot zgomotul mediatic, și să te înconjori cu oameni pe filmul tău.

E într-adevăr tot mai dificil să întâlnești oameni autentici, care nu aspiră la o viață superficială. Parțial din cauza exploziei de branduri personale marcate de falsitate, dar și din cauză ca astfel de relații se construiesc cu efort, interes real și de multe ori pe principii comune. E nevoie de timp, de încredere și vulnerabilități împărtășite și foarte puțini dintre noi suntem dispuși să le oferim sau să le savuram împreună cu altcineva.

Această dificultate în construirea de relații e prezentă în orice comunitate iar oamenii reușesc tot mai puțin să treacă peste barierele mentale și să comunice sincer. Astfel, Entrigd își dorește să încurajeze și să amplifice comunicarea autentică, într-un spațiu sigur pentru conversații.

Nu credem că există oameni ciudați sau nepotriviți social, ci considerăm că fiecare ar trebui să fie sincer cu sine și să își accepte pasiunile și interesele, creativitatea și încrederea. Amplificăm conversațiile sincere, bazate pe interese reale și încurajăm împărtășirea de experiențe autentice în viața reală.

Știi cum e, suntem ființe sociale și suma celor mai apropiate 4 persoane din viața noastră. Ce spui să te dedici relațiilor care îți provoacă fericire, interes, apreciere și te ajută să crești cu adevărat?

Cei care își doresc să întâlnească oameni faini, pasionați și curioși bine ați venit!

Manifest

  • Fii sincer cu tine, cu pasiunile și dorințele tale și comunica la fel și cu ceilalți.
  • Fii asumat cu alegerile pe care le faci.
  • Folosește limbajul pozitiv și prietenos, indiferent de situație.
  • Renunță la aparențe, superficialitate și vanitate.
  • Îndrăznește să comunici deschis și vulnerabil cu cei de la care aștepți același lucru.
  • Fii deschis cu propriile valori, convingeri și dorințe.
  • Ieși din online și cunoaște oameni noi în viața de zi cu zi.