,

Blog de smart dating

Tinder

De ce nu găsesc persoana potrivită prin dating apps?

Suntem de acord cu faptul că poate fi dificil să găsești pe cineva potrivit pentru tine, mai ales prin intermediul unor aplicații de dating, însă ai auzit de Entrigd? Aplicația creată de antreprenori români, cu scopul formării unei comunități smart și fun!

Revenind la tine - motivele pentru care nu găsești persoana potrivită pe un dating app pot fi numeroase, de la profilul și poza care nu sunt suficient de clare pentru persoanele pe care îți dorești să le cunoști, sau descrierea personală aleasă (prea multe emojiuri, informații multe dar neclare).

Iată de ce îți este greu să găsești pe cineva compatibil cu tine pe aplicațiile de dating:

Profilul tău nu este atrăgător

Poza de profil dar și descrierea trebuie să te reprezinte. Este adevărat că puțin umor poate detensiona majoritatea situațiilor. Însă, este destul de greu să traduci această stare într-un profil. Prin urmare, dacă numele tău are tentă tendențioasă iar profilul nu te descrie pe tine, ci mai de grabă un personaj creat pentru a te reprezenta, vei atrage persoane care sunt atrase de aceste caracteristici. Iar dacă personajul creat pentru online este foarte diferit de tine, atunci îți va fi foarte greu să obții o a doua întâlnire și prea puțin probabil vei putea să începi o relație. Sinceritatea te ajută în acest caz, în special dacă vrei să îți găsești jumătatea.

Nu ești sincer

Nu trebuie să te spovedești atunci când vorbești cu cineva pe o aplicație de dating. Însă, est e foarte important să fii sincer, deoarece pe termen lung, vor ieși la iveală toate micile omisiuni pe care le-ai făcut. Dacă vrei să își găsești jumătatea, atunci este important să fii foarte sincer, atât în privința înfățișării fizice cât și a caracterului pe care îl ai.

Intri brusc într-o conversație sau nu vorbești cu nimeni

Conversațiile online le simulează pe cele reale. Ceea ce înseamnă că ai nevoie de o introducere înainte de a trece la dorințele tale și la povestea ta. În viața reală după salut nu urmează niciodată o serie de confesiuni. Discută mai întâi despre lucruri pe care le-ați putea avea în comun și apoi treci la nivelul următor, cel legat de ceea ce îți dorești tu și persoana cealaltă de la viitor. Este indicat să fii sincer atât cu persoana cu care discuți cât și cu tine, atunci când intri în detalii despre viața ta privată.

La polul opus sunt cei care sunt prea timizi pentru a iniția o conversație. Dacă ești în această situație, este indicat să începi ușor cu un salut. Este mult mai simplu să comuni în mediul online decât față în față. Prin urmare, îți poți ascunde timiditatea după ecranul telefonului mobil. Aplicații precum Entrigd sunt foarte utile pentru oamenii timizi, deoarece aceasta indică interesele comune. Astfel, ai de unde porni conversația natural, fără să pară că invadezi spațiul personal al persoanei cu care vorbești.

Ești mai atras de poza de profil decât de interesele persoanei

O relație de lungă durată este legată de interesele comune. Aspectul se poate schimba de-a lungul timpului, însă, interesele rămân aceleași. În plus, dacă frecventezi aceleași localuri cu acea persoană, te uiți la aceleași filme, asculți aceeași muzică și citești aceleași cărți, îți va fi mai ușor să vorbești cu persoana respectivă. Nu uita că mai toată lumea poate folosi Photoshop-ul, ceea ce înseamnă că nu întotdeauna pozele sunt relevante pentru caracterul unei persoane.

În Entrigd întotdeauna găsești mai mult decât doar pozele celorlalți

Refuzi mai multe persoane decât accepți

Nimeni nu spune că ar trebuie să alegi pe toată lumea. Trebuie să ai, într-adevăr, anumite standarde. Însă, trebuie să recunoști că un dezavantaj al majorității aplicațiilor de dating este că te limitează la un swipe. Odată ce ai refuzat o persoană, aceasta nu îți mai apare în alegeri. Însă, nu întotdeauna faci cele mai bune alegeri. Ei bine, dacă nu ai standarde foarte bine definite, poți să alegi o aplicație care îți permite să inițiezi conversații cu oricine o foloseşte, cum este Entrigd.

Nu sunt destui utilizatori în apropierea ta

Această problemă o au în special cei care trăiesc în orașe mari. Dar și locuitorii din București sau Cluj-Napoca pot avea această problemă. Pentru a te asigura că toți utilizatorii sunt români, chiar dacă ești dispus să călătorești, instalează o aplicație românească, cum este Entrigd. Astfel, nu va trebui să treci granița pentru a-și găsi jumătatea, sau măcar pentru a merge la o întâlnire. Nu trebuie să te limitezi la o singură aplicație de dating, în special atunci când vrei să îți găsești jumătatea. Mai multe aplicații înseamnă mai multe șanse.

Îți poți găsi perechea cu ajutorul aplicațiilor de dating. Însă, trebuie să fii deschis și sincer înainte de toate. Din fericire, din ce în ce mai multă lume caută relații de lungă durată pe aceste aplicații. Prin urmare, va deveni din ce în ce mai ușor să găsești pe cineva cu care să ai un viitor în comun. Dar până când vei da peste profilul acelei persoane, exersează. Instalează mai multe aplicații de dating și cunoaște cât mai multă lume, deoarece acesta este un pas important spre găsirea jumătății.