,

Blog de smart dating

Sfaturi

Ghidul Entrigd: 7 sfaturi pentru un video-date de succes

Situația cauzată de pandemie ne-a obligat să stăm acasă. Ceea ce înseamnă că mulți s-au simțit obligați să sisteze căutarea jumătății, deoarece întâlnirile în față în față au fost aproape imposibile. Dar dacă e ceva ce ne-a învățat această pandemie, este că ne putem adapta foarte rapid, având în vedere că avem foarte multe unelte la dispoziție.

Astfel, cu ajutorul tehnologiei disponibile, poți avea întâlniri cu persoanele pe care le întâlnești pe dating apps, precum Tinder, Entrigd sau Bumble.

Într-adevăr, este ideal să te întâlnești cu cineva față în față pentru a-ți da seama ce fel de om este. Însă, dacă ești în auto-izolare și vrei să te protejezi de pandemie, nu este indicat să ieși din casă.

Totuși, viața ta sentimentală nu trebuie neapărat să fie sacrificată. Prin urmare, iată cum să ai un video-date de succes:

Depune același efort ca pentru o întâlnire față în față

Probabil ai observat și tu că pe măsură ce stai mai mult în casă, ajungi să arăți de parcă nu ai avea una. Ei bine, pentru întâlnirea online ar trebui să depui efortul de a te aranja. Îmbracă-te în hainele de stradă, machiază-te, fă-ți părul, tunde-ți barba, fă un duș.

Este important felul în care te percepi, iar acest efort va spori încrederea în sine. Astfel, te vei simți mai confortabil dacă revii cât de cât la obiceiurile tale.

Pune la punct tehnologia înainte de întâlnire

Problemele tehnologice îți pot strica întâlnirea. Decide-te dacă vrei să folosești calculatorul sau telefonul. Testează aplicația pe care o vei folosi. Fie că vorbim de un apel video prin WhatsApp sau Facebook sau de o întâlnire pe Zoom, trebuie să te asiguri că aplicația funcționează.

Este indicat să testezi și unghiul de filmare favorabil. Telefonul nu îl vei putea ține tot timpul în mână. Poate și laptop-ul are nevoie de un aranjament special. Toate aceste detalii trebuie să le verifici înainte de a începe video-date-ul.

Lumina este, de asemenea, foarte importantă. Pe de o parte, trebuie să ţi se vadă foarte bine cel puţin faţa, deci este indicat să stai în bătaia directă a luminii. Și de cealaltă parte, lumina diafană poate încinge atmosfera, dacă îți dorești acest lucru.

Fă ceva în timpul conversației

Unul dintre marile avantaje ale întâlnirilor în baruri și restaurante este că ai mereu ceva în mână, care să distragă atenția atunci când conversația nu curge. Dar și la un video-date te poți să introduci o băutură sau chiar ceva de mâncare, în funcție de momentul zilei. Acestea îți vor da și subiect de discuție, având în vedere că poți să vorbești despre băuturile sau mâncărurile preferate.

Nu vorbi numai despre izolare

Filme favorite, cărți, seriale, artă - toate pot stârni interesul. Dacă ai cunoscut persoana cu care te vezi la întâlnire pe Entrigd, atunci poți să vorbești și despre locurile preferate din oraș. Uite-te din nou pe profilul acesteia pentru a vedea care îi sunt interesele.

Pregătește-te pentru pauze stânjenitoare

La fel ca în viața reală și video-date-urile vin cu partea lor de momente stânjenitoare. La început vor fi întrebările de genul: „Mă auzi?” sau „Mă vezi?”. Apoi, veți vorbi despre ce ați făcut în ultimul timp, perioadă în care puțini oameni au avut parte de evenimente interesante. Poate unul dintre voi va vărsa ceva, poate sare pisica pe laptop. Situațiile stânjenitoare pot apărea oricând, fie că ești la o întâlnire în oraș sau acasă la tine.

Nu trebuie să fie doar o întâlnire video, poți organiza și activități

Dacă simți că o simplă conversație, un video-date clasic, este prea plictisitor, atunci poți organiza și o activitate. Având în vedere că aproape toată lumea stă acasă, s-au dezvoltat servicii care îți permit să faci activități de grup, fără să ieși afară.

Ai nevoie doar de puțină creativitate. Și, desigur, trebuie să îți anunți partenerul că va lua parte la o astfel de activitate, deoarece trebuie să vă ocupați amândoi de partea logistică. Iată câteva idei de activități pentru un video-date se succes:

  • Luați cina sau prânzul împreună
  • Vizitați un oraș străin sau un muzeu cu Google Arts and Culture sau Google Maps
  • Ascultați un concert. Dacă nu vreți să plătiți amândoi pentru un serviciu de streaming special, atunci puteți urmări concerte pe YouTube
  • Uitați-vă la un film cu Netflix Party, care suportă și discuțiile scrise
  • Jucați împreună un joc online

Nu uita să te simți bine!

Video-date-urile pun mai multă presiune pe persoanele implicate de a se face remarcați. Poți să te pierzi foarte repede în detalii precum înfățișarea, conexiunea la internet, unghiul camerei sau dacă te auzi bine sau nu. Și uiți, astfel, să te simți bine. În definitiv, o astfel de întâlnire trebuie să te destindă și să te ajute să cunoști mai bine persoana cu care interacționezi. Chiar dacă climatul socio-economic nu este tocmai favorabil și probabil te afectează la nivel personal, nu înseamnă că trebuie să fii stresat și agitat. Distrează-te! Cu zâmbetul pe buze vei fi mai atrăgător și mai simpatic, mărindu-ți, astfel, șansele de a merge la o a doua întâlnire. Poate până atunci va fi sigur să ieșiți din casă și te vei putea întoarce la vechile obiceiuri.

Doar pentru că este responsabil să stai acasă în aceste zile, asta nu înseamnă că viața ta personală trebuie să aibă de suferit. Poți în continuare să folosești aplicațiile de dating pentru a-ți găsi sufletul pereche. Numai că trebuie să fii ceva mai inventiv și flexibil, atunci când vine vorba de întâlnirea propriu-zisă. Însă, dacă urmezi sfaturile noastre, atunci video-date-ul tău va fi un succes.