,

Blog de smart dating

Trenduri

10 locuri romantice pentru primul date în București

Revenim cu partea a doua pentru unul dintre cele mai îndrăgite articole, și anume locuri romantice, potrivite pentru un date în București! Dacă și tu ești în căutarea locului perfect pentru primul date sau doar curios de ce localuri sau activități ai putea să încerci, fii atent la lista noastră.

Mai mult, dacă nu ai citit articolul anterior, legat de cele mai populare locuri din București îl găsești aici.

Iată mai jos sunt sugestiile noastre pentru un date memorabil:

O cină delicioasă la PadThai

Seară romatică la PadThai

A spus cineva sushi sau mâncare asiatică? Credem că o ieșire la un restaurant special, cu mâncare delicioasă, poate transforma orice date în unul perfect! Așadar, ce spui de PadThai? Alege orice îți place din meniul specific asiatic și petrece, alături de cineva drag, o seară memorabilă la unul dintre cele mai bune restaurante din București.

Adresa: Bulevardul Decebal 3

Cărți și relaxare la Cărturești Carusel

Vorbiți despre cărți și muzică la Cărturești Carusel

Cărturești Carusel este unul dintre cele mai frumoase librării din Europa, și cu siguranța numărul unu în preferințele noastre din București. Aici poți găsi nu doar cărțile tale favorite sau literatură clasică, dar poți purta conversații plăcute și chiar petrece timp de calitate alături de cineva drag printre rafturile librăriei.

Un date aici ar fi ideal pentru iubitorii de lectură sau orice alt tip de artă, dar și pentru persoanele care iubesc locurile retrase și liniștite. Într-un cuvânt, Carturești Carusel este unul dintre cele mai confortabile locuri din București.

Adresa: Strada Lipscani 55

O cafea bună la Forma Coffee Shop

Artă și un date de vis la Forma Coffee Shop & Art Gallery

Pentru un date creativ sau pentru cei care îndrăgesc galeriile de artă, Forma este locul ideal. Localul este cool și diferit, iar băuturile pe care le puteți încerca sunt perfecte atât pentru o zi rece de iarnă, cât și pentru un moment din zi în care ai chef de ceva fresh și colorat.

Adresa: Strada Ion Ghica 4

O băutură caldă la Sonder

Ceva fin de la Sonder

Pentru un date dulce și plin de culoare, Sonder este cafeneaua perfectă. De la deseturi speciale pentru sezonul rece și până la cea mai aromată cafea pe care ai băut-o în ultima vreme, localul are ceva de oferit pentru fiecare gust. Suntem destul de siguri că ți-ar prinde bine o pauză alături de persoana dragă aici.

Adresa: Strada Vasile Alecsandri 3

Un date cool la Origo Coffee

O cafea bună la Origo Coffee

Pentru o cafea bună, de specialitate, suntem siguri că ți-ar plăcea să îți petreci câteva ore la Origo. Încercă aici o cafea perfectă sau un ceai aromat, alături de persoana dragă.

Adresa: Strada Lipscani 9

Un date relaxant la Cinema Europa

Un film la Cinema Europa

Filmele de sezon sunt perfecte pentru o seară liniștită în doi, așa că cea de-a șasea sugestie pe care o punem pe listă este Cinema Europa. Alege filmul preferat și bucură-te, alături de partenerul tău, de o seară perfectă.

Dacă iubești filmele și preferi să le urmărești fără foarte mulți oameni în jur, Cinema Europa este locul ideal - confortabil și plăcut.

Adresa: Calea Moșilor 127

La masă cu Van Gogh

Brunch la Grand Café Van Gogh

Grand Café Van Gogh este un loc special din București, dacă ești iubitorul operelor lui Van Gogh. Pe lângă decorul de poveste, împânzit cu picturi celebre, aici veți putea gusta din numeroase feluri de mâncare, potrivite pentru un brunch-date :)

Uite un sfat: încearcă desertul franțuzesc! Îți sugerăm să îi dai o șansă localului în zilele în care vrei sa călătorești cu gândul în Franța.

Adresa: Strada Smârdan 9

O vizită memorabilă la Casa Ceaușescu

Un pas în istorie la Casa Ceaușescu

Pentru un weekened diferit și un date ieșit din comun, faceți o vizită la Casa Ceaușescu, devenită acum muzeu, pentru a păși într-o altă lume.

Aflați părți importante ale istoriei sau reamintiți-vă de trecut pășind în casa foștilor lideri ai României. Programul muzeului este de marți până duminică, între 10 și 17, iar intrarea costă 40 lei.

Adresa: Bulevardul Primăverii 5

Târgul de Crăciun din București, 2022

Împreună la târgul de Crăciun

Sezonul sărbătorilor este special pentru fiecare, dar mai ales pentru noii îndrăgostiți care se întâlnesc pentru prima dată într-un asemenea decor! Așadar, ce zici de o vizită la târgul de Crăciun din București unde poți savura un vin fiert și vorbi câte-n lună și-n stele la o “tură cu roata” 🙂

Chiar dacă târgul de anul acesta nu este la fel de spectaculos ca și cel din alte orașe ale României, noi spunem că merită să îl vizitezi, măcar pentru puțin timp!

Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta 3

O plimbare cu mașina pe străzile din București

Night-ride pe străzile din București

Știm că traficul din București nu este ideal, iar plimbările cu mașina nu reprezintă chiar un date de vis pe timp de zi, dar după ora de vârf lucrurile se schimbă în bine. O ultimă idee pentru un date perfect în București îl reprezintă o plimbare cu mașina pe străzile pustii ale orașului.

De ce nu, chiar și o vizită la McDrive. Nimic nu se compară cu ceva simplu și confortabil, mai ales în serile reci de iarnă.

Ce părere ai despre ideile noaste? Suntem curioși să îți auzim părerea fie în secțiunea de comentarii, fie pe social media. Urmărește-ne chiar acum!

Despre Entrigd

Aplicația de dating Entrigd este pe piață de peste cinci ani, timp în care s-au înregistrat mai bine de 20.000 descărcări și peste 30.000 de mesaje trimise de useri din toată România. Persoanele acceptate pe platforma Entrigd sunt autentice și au depus un minim efort pentru creare a profilului. Pe scurt, siguranța utilizatorilor este un factor principal și mai mult, grija pentru comunitate se observă încă din primul moment în care descarci aplicația.

‍Descarcă gratuit aplicația Entrigd aici.