,

Frequently Asked Questions

Cum deblochez funcţii Entrigd prin invitarea prietenilor?
expand text intrebare entrigd
Anumite funcții ale aplicației sunt disponibile doar după ce ai invitat un anumit număr de oameni să folosească aplicația. În curând acestea vor putea fi deblocate și printr-o subscripție lunară.


Pentru a putea debloca anumite funcții, trebuie să sharuiesti linkul tău personalizat, iar persoană care îl primește să instaleze aplicația. Simplu, așa-i?

Nu trebuie să faci nimic mai mult. Instalările se vor raporta în mod automat contului tău și tu vei putea folosi funcțiile instant atunci când numărul de invitați este cel corect.

Dacă ai probleme cu această funcție, feedback pentru noi sau ai nevoie de mai multe detalii nu ezita să ne scrii un mail pe [email protected]
Ce se întâmplă cu contul Entrigd dacă am fost respins?
expand text intrebare entrigd
În cazul în care contul tău nu a acceptat, datele lui vor fi șterse automat din baza noastre de date în maxim 30 de zile.

Dacă crezi că am făcut o greșeală și vrei să încerci din nou, trimite-ne un mail pe [email protected] sau scrie-ne pe Instagram/Facebook și îți răspundem în cel mai scurt timp.
Ce presupune procesul de verificare a contului Entrigd?
expand text intrebare entrigd
Pentru că punem siguranța ta pe primul loc și ne dorim să creem o experiență selectă membrilor noștri, fiecare cont nou este verificat de echipă noastră înainte ca el să fie activat și vizibil în aplicație.  
 
În momentul evaluării profilului verificăm atât ca informațiile să fie complete și corecte dar și dacă cei care au creat contul au lucruri în comun cu ceilalți membri.
Cât durează procesul de verificare Entrigd?
expand text intrebare entrigd
De obicei procesul de review durează câteva ore. Încercam să răspundem tuturor în 72 de ore.
 
Atunci când avem un răspuns pentru tine îți trimitem un e-mail cu mai multe detalii și o notificare pe telefon.
Cum îmi şterg contul Entrigd?
expand text intrebare entrigd
Îți poți șterge contul navigând în secțiunea 'More' a aplicației. De acolo sub meniul 'About' există opțiunea 'Delete account'. O dată șters contul Entrigd, conversațiile și toate celalalte informații atașate contului nu mai pot fi recuperate.
 
În cazul în care contul tău Entrigd a fost respins, ștergerea se va efectua automat după 30 de zile.

Mai ai nevoie de ajutor?

support entrigd

Support

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta? Ia legatura cu echipa noastră.

Contact Support >