,

Blog de smart dating

Stiri

Singur de Dragobete? Încearcă Entrigd, aplicația românească care își propune să revoluționeze lumea datingului

Ziua de 24 februarie este specială pentru români, dar mai ales pentru cei îndrăgostiți, care văd Dragobetele precum un prilej bun de a ieși din monotonia de zi cu zi sau de a petrece timp de calitate cu persoana dragă. Cu toate acestea, ce faci dacă ești singur/ă de Dragobete și ți-ar plăcea să ieși la un date? Îți faci cont pe Entrigd.

Ce este Entrigd?

Destul de simplu. O aplicație creată în România, de noi, în scopul revoluționării lumii datingului prin idei diferite față de ce există în acest moment pe piață. Ne propunem să lansăm concepte diferite de cele uzuale și să facem iubirea posibilă pentru orice tip de persoană - introvertită sau extroverită.

Aplicația este pe piață încă din anul 2016 și este populară în cele mai mari orașe ale României, printre care se numără București, Timișoara sau Cluj-Napoca. Misiunea noastră este de a aduce împreună oameni similari, cu valori și idei comune, care ar putea să se cunoască doar prin aceste circumstanțe virtuale.

Aplicatia romaneasca care te trimite la intalniri in cele mai populare si cool locuri din oras

Așadar, prin Entrigd se va revoluționa lumea datingului online și se va crea un concept nou, matur și interesant pentru tinerii dornici să încerce un alt tip de dating.

Ce zici? Te numeri printre cei “altfel”? Atunci descarcă aici aplicația gratuită Entrigd.

Ce este diferit aici?

În primul rând este important să afli cum sunt acceptați noii useri pe platforma Entrigd. Cum siguranța este primordială pentru noi, un element important ce diferențiază aplicația de altele similare constă în analiza fiecărui membru nou și aprobarea sa pe platformă doar după ce s-au făcut cercetările de bază cu privire la veridicitatea contului.

Cu alte cuvinte, noi, cei de la Entrigd, nu vom permite infiltrarea conturilor false, a scam-urilor sau a unor așa-ziși Tinder-Swindler.

Pentru a face parte din comunitate, utilizatorul va răspunde la câteva intrebări personale, și mai apoi profilul utilizatoruli va fi creat. Ideea din spate este importantă pentru noi, căci astfel există siguranța că toate persoanele active pe platformă sunt reale.

Ce mai e diferit la Entrigd? Să continuăm cu utilizatorii și vârsta lor. Majoritatea sunt tineri, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani - amuzanți, deștepți și dornici să te cunoască.

Un alt aspect important, ce ne face diferiți de alte aplicații, este faptul că vei primi constant recomandări de persoane cu care e posibil să te potrivești și pe care poate că nu le-ai observat până în momentul respectiv.

Poți seta preferințele și personaliza platforma așa cum îți place, urmând să primești acces doar la persoanele care se identifică sau se apropie de așteptările tale în materie de dating. Nu ne place să ne pierdem timpul și suntem conviși că nici ție.

Cât costă?

Complet gratuit și așa va rămâne. Nu ai nicio limită în această aplicație iar aceasta este una dintre cele mai bune părți ale sale.

Ce ar mai fi bine să știi despre Entrigd?

Suntem foarte aproape de lansarea unui nou feature în cadrul aplicației, iar dacă ești din Cluj și ți-ar plăcea să ieși la un date cu cineva fain poți să începi să te pregătești. Cluj va fi primul oraș în care vom lansa o nouă opțiune menită să schimbe modul în care funcționează datingul în ziua de astăzi.

Mai exact, ce presupune noua opțiune pe care urmează să o lansăm? După clasicul match vei avea acces la o nouă opțiune de comunicare, și anume printr-o întâlnire față în față.

Prin urmare, vei răspunde la câteva întrebări legate de ce ți-ar plăcea să faci la un date, cât și ora, data la care vrei să te întâlnești cu persoana cu care te-ai conectat. Vei plăti pentru date, după care vei aștepta confirmarea și din partea partenerei/lui, care trebuie doar să accepte detaliile prestabilite deja de tine.

Din momentul confirmării din partea ambelor părți e rândul nostru să ne stresăm. Noi ne vom ocupa de absolut toate detaliile necesare pentru ca voi doi să aveți parte de un date pe cinste - și cine știe, poate chiar se leagă ceva frumos și pentru tine.

“Bine, bine, dar ce fac de Dragobete?”

Nimic mai simplu. Îți descarci aplicația gratuită Entrigd și să urmezi instrucțiunile pas cu pas. Este important să începi acum, iar până în data de 24 contul tău va fi gata pentru swipe-uri.

După cum ai citit deja, deviza aplicației constă în crearea unui mediu sigur și confortabil pentru utilizatori, ceea ce înseamnă că orice cont aparent fals sau care nu deține toate informațiile cerute va fi automat șters sau refuzat din aplicație - deci, sfatul nostru este să acorzi mai mult de 5 minute procesului de înregistrare și îți garantăm că nu vei regreta experiența.

Așadar, să ai o zi de Dragobete așa cum îți dorești - cu zâmbete, câteva pick-up lines și cu un date pe cinste. Scrie-ne dacă ai intrebări și abia așteptăm să îți vedem profilul pe platformă (#nostalker).