,

Blog de smart dating

Sfaturi

Cum găsim echilibrul între viața romantică și cea profesională?

Este greu să găsim un echilibru între carieră și romantism, dar nu imposibil. Cu siguranță nu vei găsi o rețetă magică pe care să o poți aplica în orice circumstanță, dar sunt anumite trucuri care funcționează. Pentru ca o persoană să fie împlinită are nevoie de o carieră potrivită și de un partener alături de care să se bucure de reușite.

Cât de importantă este cariera?

Răspunsul la această întrebare îl ai doar tu. Pentru anumite persoane cariera contează mult mai mult decât familia, în timp ce altora li se va părea cariera puțin importantă spre deloc deoarece viața de familie estea cea care îi împlinește. Dacă tu vrei să găsești un echilibru între cele două, poți începe cu respectarea programului de muncă. Evită orele de lucru suplimentare ,dacă este posibil, deoarece acel timp îl poți petrece cu cei dragi, acasă. Un alt punct cheie: problemele legate de job trebuie să rămână acolo. Pare greu la început, dar cu perseverență și un efort conștient susținut sunt sigură că vei reuși.

Un alt punct important este și domeniul de activitate.  Sunt anumite locuri de muncă stresante, unde multă responsabilitate apasă pe umerii tăi, iar neglijarea problemelor nu este o soluție. În acest caz, partenerul este cel care te poate ajuta să treci peste impas. O persoană caldă și înțelegătoare te va sprijini mereu știind cât de important este pentru tine să ai o carieră de succes.

Nimeni nu poate lucra ore în șir fără pauză, iar tu poți profita de momentul de relaxare dând un mesaj persoanei dragi. Acest gest mic este foarte important și va face ca relația să nu aibă de suferit din cauza carierei. Mereu lucrurile simple țin departe certurile în casă, deci nu le neglija.

Datingul și viața romantică: cât de mult contează?

Acasă  este locul unde îți găsești liniștea și uiți de toate problemele de la locul de muncă. După o zi grea cu siguranță brațele persoanei iubite sunt cele care te fac să simți că orice efort îți este răsplătit. Profită de momentele de liniște și de îmbrățișările sincere ori de cîte ori se ivește ocazia. Jobul este important, dar singur nu te va face o persoană împlinită. Fă-ți timp pentru activități în cuplu. Fie că este vorba de un film pe care îl vizionați împreună, o cină romantică sau o plimbare în aer liber, orice persoană le merită și trebuie să se bucure de ele.  Nu uita de momentele importante. Ziua de naștere sau aniversarea căsniciei voastre merită celebrate. Fă-ți mereu timp pentru aceste ocazii dacă îți dorești o viață de cuplu fericită și trainică. Când nu ești la job, tu și persoana iubită sunteți cei mai importanți, nu-i așa?

Ești singur? Iată de unde poți începe.

Pentru a-ți găsi sufletul pereche trebuie să știi ce așteptări ai, lucruri pe care nu le poți tolera,dar și sacrificiile pe care ești dispus să le faci. Cine îți spune că totul este lapte și miere și că într-o relație sănătoasă nu se fac compromisuri de ambele părți, minte. După ce ți-ai stabilit principiile și dorințele poți profita de evoluția tehnologiei și de apariția noilor mijloace de comunicare.

În zilele noastre avem acces la informații și la rețele de socializare. Aceste instrumente fac ca întâlnirea persoanei potrivite să fie mult mai facilă.

O altă variantă sunt platformele de dating unde, cu ajutorului unui profil personalizat, poți întâlni oameni ce îți împărtășesc pasiunile sau aspirațiile. O astfel de aplicație este Entrigd -  platforma destinată oamenilor extraordinari din România. Acest dating app este gratuit, sigur și inundat de persoane la fel de faine ca și tine.

Ce zici? Ești pregătit să încerci ceva nou astăzi?